Contribuții angajator - angajat. Chirieac: Marile corporații au confirmat

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre trecerea contribuțiilor, măsură a Guvernului care a trezit nenumărate controverse.

Analistul politic este sigur că salariile nu vor scădea, așa cum unele sindicate sunt îngrijorate, lucru confirmat și de marile corporații, mai ales că în acest moment nu există forță de muncă. Mai mult, la stat, salariile au crescut, ”din nefericire fără să se ceară și performanță”, este de părere Chirieac.

”Trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat nu va afecta angajatul. Acolo este artimetică de clasa a treia. Faptul că există lideri de sindicate care nu vor să înțeleagă acest lucru, ține de interesele lor.

Din capul locului s-a spus că nu va scădea salariul. Ba dimpotrivă, salariile au crescut, la stat, din nefericire au crescut fără să se ceară și performanță. Administrația are criterii după care se poate autoevalua. Atâtea investiții interne, atâtea fonduri europene atrase, atâtea investiții duse la bun sfârșit.

În mediului privat, brusc, niște sindicaliști care au sindicatele la stat, au devenit interesați ce se întâmplă cu salariul la privat. 

La privat, corporațiile mari au spus că nu se vor micșora salariile, nu este forță de muncă. Se tot spune că scad salariile în ianuarie. Nu scad”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel