Contre între Ivan și Bodea. "E stupid" vs. "E chinezărie"

Screen Shot 2014-02-13 at 2.15.05 PM
Screen Shot 2014-02-13 at 2.15.05 PM

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a intrat în polemică cu senatorul PNL Cristian Bodea în urma declarațiilor celui din urmă care a spus că USD este față de USL cum este Abidas pentru Adidas. 

 "Bodea, declarații stupide. Caută notorietate"

Ivan a declarat despre declarația colegilor liberali care au spus că USD este o chinezărie: "N-aș comenta foarte mult declarațiile domnului Bodea pentru că mi se pare un politician în căutare de notorietate și vine cu astfel de declarații stupide. M-ar interesa mai mult declarația domnului Iohannis, care a spus de dimineață că PSD-ul are de ales între PC și PNL. Îi transmit domnului Iohannis că PSD-ul nu are cum să aleagă, asta ar însemna ruperea USD-ului. În 2012, am candidat toate cele patru partide politice, e un gest de responsabilitate politică să mergem împreună. Dacă PNL-ul nu mai poate cu PC-ul, s-o spună, dar nu știu de ce PC-ul a devenit deodată atât de indezirabil în condițiile în care au fost într-o alianță"

"Abidas în loc de Adidas"

Senatorul Cristian Bodea a replicat: "Nu știu de ce i se pare stupid ceea ce spun  domnului Cătălin Ivan și de ce nu i se pare stupid să faci USD când funcționează USL. Mi se pare că e un Abidas în loc de Adidas, adică o chinezărie. Care-i greșeala în ceea ce am spus eu că se face o contrafacere a mărcii USL pentru europarlamentare cel puțin".

PC s-a aliat cu PSD-UNPR cu acordul PNL

Ivan a răspuns că este "ușor de explicat: PSD și UNPR erau oricum în alianță și era clar că merg împreună pentru europene. PC-ul, deși era în alianță cu PNL-ul, PNL-ul a anunțat că va merge pe listă separată, în niciun caz cu PC-ul. Prin urmare era un partid din interiorul Uniunii care avea de ales să meargă singur sau în alianță cu celelalte partide. A ales alianța cu PSD și UNPR cu acordul PNL, deci nu era o surpriză pentru nimeni".

Bodea a continuat: "Chinezăria e numele".  Ivan a replicat: "O alianță electorală trebuie să aibă un nume, domnu' Bodea. Bineînțeles că am ales USD-ul pentru că am păstrat social democrat și puteam să punem alianță sau uniune".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel