CONTRE Corlățean-Seidler: ”Despre neomarxiștii din USR aș putea să spun multe”

Titus Corlăţean - preşedinte al Comisiei Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru alegerea judecătorilor la CEDO
Titus Corlăţean - preşedinte al Comisiei Adunării Parlamentare a Consiliului Europei pentru alegerea judecătorilor la CEDO

Liderul PSD Titus Corlățean s-a contrat cu Cristian Seidler, de la USR.

Mărul discordiei a fost reprezentat de mărirea pensiilor cu 40%, măsură pe care Seidler o consideră „populistă”. Reprezentantul USR a precizat la România TV că acest lucru nu este posibil și a acuzat totodată „propagandă PSD” împotriva băncilor. Prezent în emisiune, Titus Corlățean i-a răspuns lui Seidler.

„Aș vrea să fac câteva precizări, nu neapărat ca drept la replică, e Joia Mare și credeți-mă că aș putea să fiu un războinic foarte hotărât în seara aceasta, să îmi aduc aminte de neomarxiștii din USR și să spun foarte multe lucruri. Dar nu acesta este subiectul, pe oameni nu îi interesează acum această retorică războinică”, a precizat Titus Corlățean.

„Păstrați-vă afirmațiile de neomarxiști pentru dumneavoastră”, i-a răpuns Sidler lui Corlățeanu, acuzându-l de jigniri. Ulterior, Titus Corlățean i-a cerut reprezentantului USR să nu îl mai întrerupă. „Cântăriți-vă cuvintele și apoi vă gândiți ce mai aveți de spus”, a conchis Corlățean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel