CONTRACTE PART-TIME, CONTRIBUȚII. Fifor: Nu revenim asupra deciziei

Ministrul Economiei, Mihai Fifor, a declarat duminică, la Abrud, că Executivul nu va reveni asupra Ordonanţei privind contractele part-time, pentru care PNL a cerut sesizarea Curţii Constituţionale. 

Întrebat într-o conferinţă de presă cum comentează poziţia PNL faţă de taxarea contractelor de muncă pe perioadă parţială, Fifor a refuzat arătând că nu îl interesează foarte tare ce fac liderii opoziţiei, despre care a opinat că se plictisesc foarte tare în vacanţă. 

Fifor a subliniat că PSD are un program de guvernare pe care îl aplică punct cu punct, lucru care, a susţinut el, se vede, se simte în buzunarul românilor. 

La insistenţele jurnaliştilor care au reformulat întrebarea, Mihai Fifor a replicat: Răspunsul este că nu. 

PNL a depus o sesizare la Avocatul Poporului pentru contestarea la CCR a Ordonanţei 4/2017 privind supraimpozitarea contractelor de muncă part-time, a anunţat preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, care a susţinut că actul normativ încalcă cinci articole din Constituţie. 

Printre altele, liberalii susţin că prin ordonanţă este îngrădit dreptul la muncă, pentru că se instituie o discriminare între angajaţi, dar şi între angajaţi şi angajatori, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel