Contract cu dedicație din partea primarului UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, pentru o firmă de apartament cu un singur angajat

antal arpad pistolar
antal arpad pistolar

Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, este mai presus de lege. Acesta, în cursul lunii august, anunța pe pagina de internet a primăriei instalarea unui sistem video în municipiul pe care îl conduce, sistem care ar duce la "creșterea siguranței cetățenilor". Contractul, de peste 75. 000 de lei, a fost atribuit fără licitație unei firme de apartament, care avea un singur angajat.

Curios in legatura cu sumele de bani pe care Antal le-a "investit" in siguranta cetatenilor, am solicitat Primariei Sfantu Gheorghe sa imi comunice sumele alocate de primarie pe aceasta achizitie, scrie Tănasă Dan pe blog,  precum si firma de la care a fost cumparat acest sistem.

Din documentul primariei reiese faptul ca firma de la care a fost cumparat acest sistem este SC Crow Security SRL (capital social 200 RON), din Sfantu Gheorghe, o firma infiintata in 1994 dar care, conform Ministerului de Finante, si-a inceput activitatea prin 2006, cu doi ani inainte ca Antal Arpad sa ajunga primar. Firma SC Crow Security SRL, cu punct de lucru in Str. Ciucului, nr. 11, are oficial un singur anagajat, pe Szigyarto Szabolcs, care este si unicul asociat si actionar.

Conform documentului semnat de Antal Arpad, contractul de peste 75.000 de lei a fost incredintat direct firmei lui Szigyarto Szabolcs, fara niciun fel de licitatie, desi suma este foarte mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel