Contracandidatul lui Iohannis la prezidențiale. Băsescu: Nu va îndrăzni altcineva

Președintele României
Președintele României

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a vorbit despre candidații care vor ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale din anul 2019.

Traian Băsescu este de părere că în turul doi al alegerilor prezidențiale vor ajunge Klaus Iohannis și cel mai probabil candidatul PSD, dacă social democrații vor nominaliza o persoană care să poată ține pasul cu actualul președinte.

Fostul președinte consideră că Liviu Dragnea este varianta PSD cu cele mai mari șanse.

"Dacă Dragnea îşi va închide problemele cu Justiţia, probabil că, la autotarismul pe care îl manifestă în interiorul PSD, probabil că nici nu va îndrăzni altcineva să se gândească la o candidatură. Dacă îşi rezolvă Dragnea problemele, dacă nu au o problemă toţi. (...) Liviu Dragnea e varianta cu cele mai mari şanse de a fi nominalizat de partid, dacă îşi rezolvă problemele în justiţie, dacă nu, au probleme să găsească un candidat care să-i facă faţă lui Iohannis.

Dacă îşi rezolvă problemele în Justiţie, Liviu Dragnea nu va câştiga Preşedinţia, dar va fi un candidat serios. Nu poate câştiga Preşedinţia cu o condamnare, fie ea şi cu suspendare. Dar ambiţiile lui îl vor impinge să candideze, pentru că nu are drepturile electorale suspendate", a afirmat Traian Băsescu la România TV.

Vezi și: Suspendare Iohannis. Dragnea: Ne întâlnim și stabilim. Avem cel puțin două planuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel