Urmărește emisiunea live


Contra, reacţie după ce Budescu a anunţat că nu mai vine la naţională

Cosmin Contra a declarat, duminică, faptul că nu îl interesează că Budescu a anunțat că nu își va mai onora convocările la naționala României.

”Nu mă interesează ce a spus Budescu. Nu mă interesează declarațiile jucătorilor. Nu am ce să vorbesc”, a declarat fostul selecționer, Cosmin Contra, potrivit ProSport.

Constantin Budescu a anunțat, sâmbătă, după meciul dintre Astra Giurgiu și FCSB, scor 3-1, că nu va mai juca la echipa națională, după ce selecționerul Contra l-a convocat, însă l-a lăsat pe banca de rezerve: ”Nu vreau să comentez, vreau să fie singura întrebare legată de naţională. Pot doar să spun că nu o să mai vedeţi pe la Mogoşoaia. Nu mă retrag. Nu e vorba de retragere, pentru că eu am trei-patru meciuri la echipa naţională. În mare proporţie, nu cred că o să mai merg acolo. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru".

Dani Coman, preşedintele clubului Astra Giurgiu, crede că mijlocaşul Constantin Budescu se va răzgândi în ceea ce priveşe anunţul făcut sâmbătă seară. "Este normal ca Budi (n.r. - Budescu) să fie supărat după ce nu a jucat niciun minut la naţională. Însă nu se pune problema ca el să se retragă de la naţională. A vorbit la nervi, dar a vorbit şi după euforia victoriei cu FCSB. Nu am discutat sub nicio formă cu Cosmin Contra despre situaţia lui Budescu", a spus Coman pentru ProSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel