Contra, răspuns pentru Popescu: După meciuri e greu să...

Selecționerul Cosmin Contra i-a răspuns lui Gică Popescu care l-a criticat pentru nefolosirea lui Băluță, unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1 și Bancu, ambii de la Craiova, în partidele amicale ale României.

Nicușor Bancu (25 de ani) și Alexandru Băluță (24 de ani), ambii de la CS U Craiova, sunt singurii tricolori convocați de către Cosmin Contra pentru amicalele cu Turcia (2-0) și cu Olanda (0-3) care nu au evoluat nici măcar un minut. Acest fapt i-a atras critici din partea selecționerului, cel mai vehement fiind Gică Popescu. "Baciul" i-a transmis lui Contra că nu mai este la Dinamo și că nici nu realizează că este antrenorul naționalei, informează Digi Sport.

"E părerea lui Gică. După meciuri e greu să... O să analizez, o să văd ce s-a întâmplat. Planurile s-au dat peste cap după accidentarea lui Bălașa, de la încălzire. Mi-am făcut o idee, voi analiza foarte bine și o să vedeți la următoarele convocări.

Mi-ar fi plăcut să-i bag și pe Bancu și pe Băluță, dar jocul m-a dus în asemenea direcție încât am vrut să reintru în joc și să bag anumiți jucători", a spus Contra, la conferința de presă de după meci, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel