Urmărește emisiunea live


Continuă tensiunile în PSD. Liviu Pleşoianu: E timpul trierii de mimoze

Pleșoianu Liviu
Pleșoianu Liviu

Liviu Pleşoianu (PSD) a lansat un nou atac la adresa conducerii actuale a partidului şi lansează un avertisment cu câteva zile înainte de Congresul Partidului, la care se va alege noul preşedinte. Pleşoianu a anunţat, oficial, că doreşte această funcţie. 

"În PSD, e timpul trierii bărbaților de stat de mimozele ipocrite. Am urmărit ieri diverse mimoze politice care jucau prost scena crispării. Îi crispa afirmația mea cu privire la predarea cvasitotală a partidului. Îi crispa afirmația mea cu privire la faptul că doamna Dăncilă#2 este cel mai aprig oponent al doamnei Dăncilă#1. Nu îi crispa însă faptul că fostului lor lider de partid i s-a programat condamnarea la o zi după alegeri, ca trofeu și ca miză electorală. Nu îi crispa că semnatarii protocoalelor secrete sunt bine-mersi în timp ce colegul lor, care a publicat unul dintre protocoale, a primit control judiciar de la DIICOT, deși respectivele protocoale au fost declarate neconstituționale de CCR. Nu îi crispa faptul că se realizează oră de oră tranziția de la ura prefabricată, superficială, la ura organică, adâncă a propriului electorat trădat.

"Mvaaai, Pleșoianu a zis urât, cică am fi unii dintre noi TELEGHIDAȚI de sistem! Ntz, ntz, ntz!"

...Știți ce? Poate nici nu sunteți unii dintre voi teleghidați. Poate sunteți doar niște fricoși, niște mari "bărbați" de stat refugiați la salonul de scutece. Sau poate că nu sunteți nici fricoși, ci doar niște mizerupiști imperturbabili. Cert este că oamenii care ne-au votat masiv în 2016 au făcut-o pentru a vedea bărbați de stat luptându-se, nu ipocriți sau speriați care mimează prost scena "unității de partid"...

Fie să se separe apele la acest Congres: bărbați de stat - într-o parte - și mimoze politice ipocrite - în cealaltă parte. Fie să FIM oameni liberi, nu pioni mutați cu mâna! Ne vedem la Congres...", a scris Pleşoianu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel