Continuă enigma la Sectorul 1. Ce s-a întâmplat cu sacii cu voturi. Elena Cristian: La aceste întrebări vreau să mi se răspundă

Redactorul șef al DC Business, Elena Cristian, a cerut explicații cu privire la alegerile din Sectorul 1. Mai mult, autoritățile ar trebui să răspundă la întrebări esențiale față de imaginile care au apărut în presă. 

Elena Cristian, redactor-șef DC Business, s-a aflat joi seara în direct la România TV unde s-a arătat indignată de ceea ce a urmat după alegerile locale de la Sectorul 1 și susține că autoritățile ar trebui să dea explicații, indiferent de cine este declarat primar.  

”Cu toții ne întrebăm ce s-a întâmplat acolo. Mi se pare o poveste cu foarte multe necunoscute. Acuzații de fraudă au existat în cei 30 de ani după Revoluție, mai la toate rundele de alegeri, dar niciodată nu am avut de a face cu imagini care să nu poată fi explicate, imagini care să ridice atâtea semne de întrebare și declarații ale unei judecătoare care spune clar: ”Domnule, dar numai doi, trei saci erau sigilați, restul era nenorocire”. Este revoltător și trebuie să aflăm ce s-a întâmplat acolo. Eu cred că fiecare politician ar trebui să ceară să se lămurească această situație de la Sectorul 1. Nu spune nimeni, fraudate, nefraudate, nu este treaba noastră să rezolvăm această problemă. Noi punem întrebări și vrem ca autoritățile să ne răspundă. Să ne spună exact ce s-a întâmplat acolo, cum de este posibil așa ceva în 2020 și de ce nu se lămuresc lucrurile mai repede. La aceste întrebări aș vrea să mi se răspundă cât mai repede cu putință”, a declarat Elena Cristian. 

VEZI ȘI: HAOS la alegerile locale pentru Sectorul 1. Judecătoarea, martor în dosar, afirmații care cutremură scena politică. Este FĂRĂ PRECEDENT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel