Contestația lui Cristian Preda la excluderea din PMP, analizată luni

Europarlamentarul Cristian Preda a anunțat, printr-un mesaj pe  Facebook, că luni, comisia de arbitraj şi integritate a PMP se va reuni pentru a analiza constestaţia sa la decizia de a fi exclus din partid.

"Am aflat chiar acum că mâine (luni, n.r) se va reuni comisia de arbitraj și integritate a ‪PMP‬ care va analiza contestația mea la decizia de a fi exclus. Am încredere că membrii comisiei vor judeca drept un caz foarte simplu", a scris Cristian Preda.

El reaminteşte faptul că a contestat hotărârea luată de Consiliul Director, la propunerea CEN, întrucât nu a fost anunțat că instanțele cu pricina se vor reuni, deși este membru în ambele, nu a știut că se va discuta sancționarea sa și, în consecință, nu a putut să uzeze de dreptul la apărare în vreuna dintre ședințele în care chestiunea a fost abordată.

Citește și: Cristian Preda, nemulțumit că nu a primit răspuns la contestația de excludere din PMP

"Mi-e greu să cred că membrii comisiei de arbitraj și litigii vor refuza să accepte că nu am beneficiat de un drept de care se bucură și cel mai odios criminal", a mai comentat Cristian Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel