Consultații gratuite pentru bucureșteni. Unde, de ce ai nevoie, număr telefon programări

Consultații gratuite pentru bucureșteni. Unde, de ce ai nevoie, număr telefon programări. Bucureștenii pot beneficia de consultații gratuite - medicină internă.

Consultații gratuite pentru bucureșteni. Unde, de ce ai nevoie. De cele mai multe ori, atunci când intervin semne în starea de sănătate și simptome ce afectează calitatea vieții apare întrebarea: cărui medic ne adresăm pentru un control? Primul care ne poate lămuri în această privință este medicul de familie, iar în cele mai multe cazuri, acesta recomandă ca investigațiile să pornească de la medicul de medicină internă.

Consultații gratuite pentru bucureșteni. Unde, de ce ai nevoie. Medicina internă este specialitatea căreia trebuie să ne adresăm nu numai atunci când apar probleme de sănătate, dar și anual, pentru un control general de rutină. Medicul internist, în urma examinărilor clinice și paraclinice, stabilește un diagnostic, prescrie un tratament și poate face o serie de recomandări privind stilul de viață.

Vezi și: Locuri de muncă Germania. Condiții angajare, documente necesare

Consultații gratuite, sector 6 București


Consultații gratuite pentru bucureșteni. Unde, de ce ai nevoie. La Centrul de Sănătate Multifuncțional "Sfântul Nectarie", situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, pentru specialitatea medicină internă, consultația este gratuită (cu trimitere de la medicul de familie), având contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București.

Consultații gratuite pentru bucureșteni. Unde, de ce ai nevoie. "Existența acestui ambulatoriu de specialitate, deschis în luna decembrie a anului 2017 reprezintă o premieră pentru Sectorul 6, întrucât oferă servicii medicale gratuite sau cu plata parțială, în funcție de venitul realizat. Suntem alături de membrii comunității și dorim să-i sprijinim prin extinderea acestor servicii medicale", a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Pentru mai multe informații sau programări, puteți suna la 031.9593, de luni până vineri, între orele 08.00-20.00.

Vezi și: Horoscop 8 februarie. Camelia Pătrășcanu, previziunile zilei

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play


Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy