Constantin trimite scandalul USL sector patru la Antonescu

Antonescu Ponta Constantin
Antonescu Ponta Constantin

Preşedintele PC, Daniel Constantin, spune că certurile din sectorul 4 ale conservatorilor cu liberalii nu sunt recente şi că preşedintele PNL, Crin Antonescu, fusese informat cu privire la acest conflict.

”Eu am spus încă din iunie că sunt probleme de colaborare, la nivel local, între PNL și PC. Sigur că n-aș fi vrut să degenereze , dar uite că a degenerat la Sectorul 4. Sper să nu mai avem și alte cazuri în țară și mai ales, din câte știu, domnul Piedone l-a informat pe domnul Antonescu mai de mult că e posibil să apară probleme acolo”, a declarat Daniel Constantin, pentru pesurse.ro.

Cristian Popescu Piedone, edilul sectorului 4, a anunţat că nu va mai reprezenta Uniunea Socal Liberală, blamându-i pentru această ruptură pe liberali.

"Începând de azi, nu mai pot garanta în numele întregului USL sâşi denunţ protocolul cu Uniunea Social Liberală la nivelul Sectorului 4. Aştept ca liderii politici care formează Consiliul Local Sector 4 (PSD, PC, PNL, PPDD şi PDL) să vină la discuţii săptămâna viitoare pentru a forma împreună o majoritate în interesul cetăţenilor Sectorului 4", a spus Piedone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel