Constantin Toma, milionar din Top Forbes, mesaj răspicat pentru Guvern-exclusiv

Constantin Toma, proprietarul grupului Romet și candidatul PSD la primăria Buzău, este nemulțumit de faptul că autoritățile de la București nu încurajează companiile românesti, dar mai ales că nu impulsionează potențialul creator al românului. 

În cadrul interviului acordat pentru DC News, Constantin Toma a transmis un mesaj concis pentru Guvern.

"Nicio țară în lumea asta nu s-a dezvoltat numai cu salariați la multinaționale și în zona bugetară. Haideți să facem ceva să ajutăm economia autohtonă care are un potențial extraordinar și valoarea cea mai mare nu e în capital, e în potențialul intelectual. Românul este un tip deștept, dar trebuie să i se creeze sistemul să evolueze. Este foarte important acest lucru", a declarat Constantin Toma întrebat dacă are un mesaj pentru guvern în contextul în care, recent, antreprenorii români, la un eveniment care a pus în discuție starea capitalului privat românesc în 2016, au atras atenția că Executivul nu încurajează deloc capitalul privat românesc.

Candidatul PSD la Primăria Buzău a explicat că, în opinia sa, există o teorie a cercului la nivelul administrațiilor locale: "Dacă nu ești în cerc, nu poți să vinzi nimic. Eu izolasem în capul meu un cerc în jurul Consiliului Județean, un altul în jurul Primăriei. Dar așa este peste tot în România. Sunt niște băieți acolo care gestionează tot. Ești în afara cercului, nu ești de-al lor, ești înăuntru, ești de-al lor", a adăugat Constantin Toma, după ce anterior a atras atenția că în Coreea de Sud s-au creat nenumărate locuri de muncă, încurajând competițiile cu idei.

Întreprinzătorul, cu o avere estimată la peste 40 de milioane de euro, intrat în Top Forbes în 2011, candidează din partea PSD la alegerile locale din 5 iunie pentru Primăria municipiului Buzău.  

Vezi declarația lui Constantin Toma de la minutul 44:39 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel