Constantin Toma, la conferința cu Ciolacu: Acum ar trebui să FLUIERĂM, nu să APLAUDĂM!

Anca Murgoci / 09 ian 2020 / 16:57 Salveaza PDF Comentarii
Marcel Ciolacu și Constantin Toma
Marcel Ciolacu și Constantin Toma

Constantin Toma, primarul Buzăului, a făcut declarații dure de față cu Marcel Ciolacu, la o conferință de la Buzău.

Constantin Toma a zis că se bucură că cercetătorul Costel Vânătoru a fost repus în funcție după ce PNL l-a dat afară de la Banca de Gene. Oamenii din sală au început să aplaude revenirea expertului, dar primarul a atras atenția că ar fi mai să fluiere împotriva ministrului Agriculturii Adrian Oros care îl dăduse jos din funcție.

”Nu ar trebui să aplaudați, ci să fluierați! Acum două seri, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a vorbit, o oră întreagă, împotriva Băncii de Gene și a lui Costel Vânătoru. Ministrul a spus că există o Bancă de Gene la Suceava care, de fapt, nu este o bancă de gene întreagă... Oros a zis că nu este nevoie de a doua Bancă de Gene. În Italia sunt 32! În Spania există o bancă de gene numai pentru trandafiri. Ar ajuta enorm acest lucru! Ei încearcă să distrugă orice! Au venit cu o echipă slabă, necompetitivă”, a zis primarul Buzăului.

”În urma mitingurilor de la Buzău, Costel Vânătoru a fost repus în funcție la Banca de Gene. A fost o întreagă bătălie. Vă mulțumesc mult pentru sprijin”, a subliniat Constantin Toma.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, participă joi, 09 ianuarie 2020, la Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Buzău.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25