Constantin: PC va merge, cel mai probabil, separat la europarlametare

constantin deceee
constantin deceee

Președintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a anunțat, marți, că partidul pe care îl conduce va merge, cel mai probabil, separat la europarlamentarele din mai 2014, o decizie în acest sens urmând să fie luată după consultarea Alianței de Centru Dreapta.

”Este o decizie pe care trebuie sa o luăm în ACD si apoi o vom comunica. Cel mai probabil, după declarațiile făcute, vom avea drumuri separate la alegerile europarlamentare, dar nu avem o decizie încă”, a spus Constantin, citat de Mediafax, întrebat dacă va merge împreună cu liberalii la alegerile pentru Parlamentul European.

Daniel Constantin a adăugat, după ședința Biroului Politic al PC, că s-au purtat discuții în legătură cu alegerile din organizațiile partidului în perspectiva Congresului din septembrie. El a precizat că s-a făcut ”o analiză parțială, la un an de guvernare USL”.

La Congresul PSD din 19-20 aprilie, Victor Ponta declara că PSD va merge singur la europarlamentare, alegeri pentru care intră acum în campanie. PSD nu se va mai afla în mai 2014 ”sub umbrela USL”, mai spunea Ponta.

Președintele PNL, Crin Antonescu, răspundea ulterior că este normal ca liberalii și social-democrații să candideze separat în mai 2014, dar că era normal ca anunțul să-l fi făcut împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel