Constantin Niţă se retrage definitiv din PSD

Liderul PSD Braşov, Constantin Niţă, a anunţat, printr-un comunicat de presă, că îşi va încheia mandatul de preşedinte al Organizaţiei judeţene Braşov a PSD începând cu data de 4 aprilie 2016 şi că va renunţa şi la celelalte funcţii deţinute în partid la nivel central. 

Acesta a mai anunțat că  va renunța și la celelalte funcții pe care le deține în partid la nivel central.

Constantin Niţă a declarat că nu va mai candida nici ca deputat în Parlamentul României la alegerile din toamna acestui an. Potrivit comunicatului de presă, anunţul privind retragerea a fost făcut în cadrul unei şedinţe interne a partidului.

'Doresc să le mulţumesc colegilor din Organizaţia judeţeană Braşov alături de care am lucrat în aceşti ani. De asemenea, am fost onorat să fac parte din conducerea celui mai mare partid din România, un partid care a scris istorie cu momente extraordinare, dar şi perioade mai puţin bune. Mi-am dorit prin activitatea mea de-a lungul timpului, ca deputat, ministru al IMM-urilor, ministru al Energiei sau ministru al Economiei să contribui la promovarea unor proiecte care să-i asigure României o poziţie favorabilă pe plan extern, dar şi o dezvoltare în beneficiul companiilor româneşti, a românilor în special. De asemenea, mulţumesc tuturor colaboratorilor externi, reprezentanţi ai diferitelor instituţii şi asociaţii, ai mediului de afaceri, ai presei naţionale şi locale', mai afirmă Constantin Niţă în comunicatul de presă menţionat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel