Constantin Nicolescu, din nou la Floreasca. Cum poate fi politizat sistemul medical

nicolescu1
nicolescu1

Constantin Nicolescu, președintele CJ Argeș, a avut nevolie din nou de intervenția medicilor, după ce acesta a acuzat dureri cardiace în cursul zilei de luni și a fost transportat la un spital din Capitală. Internat inițial la Municipal, Nicolescu a fost transferat la Spitalul Floreasca, acolo unde a și fost operat pe cord deschis în ianuarie, 2011. 

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu,a ajuns din nou pe mâna cardiologilor, după ce în cursul zilei de luni acesta a acuzat dureri cardiace. Diagnosticul a fost de "angor" (durere toracică ce poate iradia spre gât, maxilar inferior sau braţe, consecinţă a unei slabe irigări a inimii).

Ajuns inițial la Municipal, s-a crezut că din cauza incidentului cu Adrian Năstase, președintele CJ Argeș nu ar mai fi fost primit de echipa care l-a și operat la Floreasca. Un astfel de incident a mai fost și anul trecut, în septembrie, când Nicolescu a fost plimbat pe la mai multe spitale din Capitală și doar la intervenția expresă a lui Raed Arafat acesta a fost primit la Floreasca.

O altă ipoteză care s-a vehiculat în acest caz a fost că directorul de la Municipal este finul lui Traian Băsescu, iar în acest caz nu se va mai pune problema unui diagnostic care să ridice semne de întrebare din partea DNA față de Constantin Nicolescu, care este cercetat pentru că ar fi deturnat unele fonduri europene.

Managerul Spitalului Floreasca, Radu Macovei, declara, după ce a fost la rândul său audiat de DNA pentru internarea lui Adrian Năstase, că nu-și mai dorește astfel de cazuri în spital. Mai mulți medici au fost chemați la audieri după ce Adrian Năstase a fost dus la Camera de Gardă, în urma unei tentative de sinucidere. DNA l-a pus sub acuzare pe Șerban Brădișteanu, pentru favorizarea infractorului Adrian Năstase și tentativă de împiedica a arestării. Discuții telefonice între Brădișteanu și Dana Năstase au fost interceptate de procurori anul trecut.

 De data aceasta, potrivit surselor De Ce News, Nicolescu a ajuns la Municipal din cauza apropierii de Pitești, dar și a unui program de cardiologie adoptat de spitalele din Capitală care fac cu rândul la intervențiile de această natură. Luni era rândul  Spitalului Municipal. Adus la Camera de gardă, echipa de medici a constat că Nicolescu nu a suferit un nou infarct, în aceste condiții acesta fiind transferat la Spitalul Floreasca, acolo unde Nicolescu a și fost operat și i se cunoștea istoricul bolii și merge la control periodic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel