Constantin: Din icebergul portocaliu au rămas câteva cuburi de gheață

constantin deceee
constantin deceee

Președintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat vineri la Convenția PNL că USL a reușit să-și asume două lucruri ce păreau imposibile, unul dintre acestea fiind spargerea ”icebergului portocaliu” în câteva cuburi de gheață într-un pahar.

”USL şi-a asumat, din punctul meu de vedere, imposibilul, şi l-a asumat de două ori, atunci când a vrut să pună la un loc o forţă de stânga, o forţă de centru şi o forţă de dreapta într-un proiect nu pe termen scurt, nu pe termen mediu, ci pe termen lung (...) A doua oară ne-am asumat imposibilul atunci când am început o luptă cu un sistem, un sistem care era reprezentat la momentul acela de Guvern, de Parlament şi de Preşedinţie. Astăzi, dintr-un iceberg portocaliu, aşa cum era acel sistem politic se pare că nu a mai rămas decât câteva cuburi de gheaţă, şi acelea într-un pahar, şi cu siguranţă paharul nu este de apă”, a declarat Daniel Constantin.

Președintele PC preciează că USL mai are două obiective de îndeplinit, unul dintre ele fiind câștigarea alegerilor prezidențiale din 2014 de către Crin Antonescu.

”Cred că România are nevoie de un alt tip de preşedinte. Cred cu tărie că Antonescu poate să fie un preşedinte care să transmită încredere şi speranţă, să transmită energie acelor oameni care nu mai cred în ţara lor, în instituţii, în şansa lor reală. Crin Antonescu poate să fie un astfel de preşedinte”, a mai spus Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel