Constantin Boșcodeală, scandal sexual. Marea controversă după publicarea filmulețului-SONDAJ

Un filmuleț cu scene deocheate avea să cutremure scena politică din PSD.

Marți seară, redacțiile au fost asaltate de un video în care este prezentat primarul Constantin Boșcodeală alături de două tinere, la un hotel din București. Dacă în prima parte social-democratul stă de vorbă cu fetele, a doua parte prezintă o partidă de sex în care pare a fi edilul și două femei. 

Veridicitarea filmulețului, pusă la îndoială de unele persoane

După publicarea imaginilor, Constantin Boșcodală nu a făcut prea multe declarații. A spus doar atât: "Filmul este o făcătură. M-am consultat cu avocatul și o să depun o plângere la Parchet. După părerea mea, filmul este un șantaj. Nu pot să-mi dau seama".

(w670)

Pe Facebook s-a iscat o adevărată controversă pe marginea autenticității filmului. Susținătorii primarului îi iau apărarea, spunând că totul este o înscenare, în timp ce alții îl acuză că ar risipi banul public, așa cum încearcă să sugereze filmulețul în discuție. În acest context, vă invităm să răspundeți la întrebarea din sondajul de mai sus: credeți că videoul cu primarul Boșcodeală este trucaj? O altă întrebare importantă pe care v-o supunem atenția este: după aceste imagini, crește sau nu popularitatea edilului?

Marcel Ciolacu, următoarea țintă

Marcel Ciolacu ar putea fi următoarea țintă. La finalul clipului cu Boșcodeală se sugerează că urmează imagini șoc și cu președintele Organizației Județene PSD Buzău. 

[citeste si]

"Am văzut ieri filmulețul care a rulat pe internet. Nu mă pot pronunța asupra veridicității și autenticității filmării, aceasta fiind atribuția instituțiilor abilitate și a specialiștilor în domeniu.
La sfârșitul filmării este menționat și numele meu în ceea ce pare un șantaj, motiv pentru care mă voi adresa instituțiilor abilitate. Cu siguranță am fost menționat tocmai pentru a fi atras în acest scandal, ca președinte al PSD Buzău. Garantez că nu există nici un fel de filmare cu mine!

Dar apariția acestui material într-un an electoral, chiar înainte de campanie, mi se pare un atac mai mult decât josnic, iar cei care au distribuit această filmare vor trebui să răspundă conform legilor în vigoare, cu atât mai mult dacă se va dovedi a fi un fals. În situația în care sunt implicați oameni politici, aceștia nu mai au ce căuta în viața politică, din punctul meu de vedere. Dreptul la viață privată este unul garantat și așa trebuie să rămână!

A trecut vremea campaniilor electorale murdare și mârșave, iar cei care mai adoptă astfel de practici dovedesc că sunt depășiți de vremurile în care trăim.

Fac apel către toți colegii, către tot spectrul politic, să avem dezbateri pe proiecte, constructive. Aceasta este o abordare corectă, pe care o doresc și o merită românii!
Repet, daca cumva se va dovedi implicarea unor colegi din PSD, aceștia vor fi exclusi din partid, indiferent de poziția deținută, conform normelor de etică adoptate anul trecut. În același timp, vom întrerupe orice colaborare politică cu orice aliat al partidului, dacă se atestă faptul că stă la baza transmiterii înregistrării respective", spunea Marcel Ciolacu la scurt timp după imaginile compromițătoare cu primarul Buzăului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel