Constantin Boșcodeală, dezvăluire șoc: Știam cu două luni înainte

Constantin Boșcodeală, primarul Buzăului care a primit cinci ani cu executare în primă instanță, în "Dosarul Gloria", a făcut o dezvăluire incredibilă.

Într-o "scrisoare deschisă" adresată buzoienilor, el a spus că a fost informat că va primi cinci ani condamnare... cu două luni înainte de pronunțarea care a avut loc pe 10 februarie 2015. În plus, primarul nu a uitat să treacă în revistă lucrurile bune pe care le-a făcut pentru Buzău. Constantin Boșocodeală a zis că de aproape două decenii, de când este în fruntea orașului, a avut grijă ca oamenilor să nu le lipsească nimic. În pofida lucrurilor bune, iată că a ajuns să aibă probleme cu justiția.

"Stimați buzoieni,

Stimați prieteni,

Pentru a nu da crezare tuturor zvonurilor care se aud pe seama mea, aș vrea să vă spun că sunt încrezător că se va face dreptate în procesul în care sunt judecat.

Am fost condamnat în primă instanță pentru abuz în serviciu la Judecătoria Brașov de o judecătoare care nu a participat decât la două ședințe de judecată, întrucât magistratul care a cercetat cauza mea, care a audiat martorii și căruia i-am prezentat probele care demonstrau nevinovăția mea s-a mutat la o instanță superioară. Acest lucru, coroborat cu o frază din motivarea condamnării, mă face să cred că s-a produs o mare nedreptate, dacă nu a fost la mijloc și altceva.

Nu vă ascund că au fost unii care mi-au adus la cunoștință că voi primi cinci ani condamnare cu două luni înainte de pronunțarea care a avut loc pe 10 februarie 2015.

Suma cu care am finanțat FC GLORIA nu este prejudiciu, ci este finanțare nerambursabilă legală, așa cum am finanțat peste 20 de cluburi sportive buzoiene. De altfel, dacă municipalitatea nu ar fi făcut acest lucru, nu am mai fi avut sport de performanță în Buzău. Celelalte sume nu au nicio legătură cu realitatea.

De 19 ani nu am făcut decât să fiu preocupat de a asigura un trai decent buzoienilor: să aibă căldură în case și servicii de calitate, să avem școli bune și dotate decent pentru copiii noștri, să avem locuri de muncă (șomajul în municipiu este de doar 1,5%), să avem parcuri frumoase în care să ne plimbăm și să petrecem timpul liber, să existe o siguranță a cetățeanului pe stradă, să putem merge la competițiile sportive în sălile și stadioanele din Buzău, iar copiii noștri să aibă unde face sport de performanță", a scris Constantin Boșcodeală.

VEZI ȘI: Sorina Matei, despre Constantin Boșcodeală: Când l-am văzut, am râs

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel