Consiliul Național PNL. Iohannis, ÎNTREBARE la care sala a explodat

Iohannis
Iohannis

Klaus Iohannis, aflat la Consiliul Național al PNL, a pus o întrebare la care sala a explodat.

”Eu mă lupt, de la început, pentru o Românie puternică, pentru o Românie democratică, pentru o Românie europeană, pentru o Românie prosperă! Noi am declarat împreună aceste lucruri în 2014. Eu mă lupt pentru a îngrădi efectele nefaste ale acestei guvernări pesediste. Eu mă lupt cu abuzurile PSD, lupt împotriva abuzurilor PSD. Vă invit să faceți la fel! Și acum la final, dragii mei, a mai rămas un singur lucru de lămurit. Eu mă implic, mă lupt, pentru o Românie puternică, pentru o Românie europeană, pentru o Românie prosperă. Și vă întreb: sunteți alături de mine în această luptă? Sunteți alături de mine în această luptă?”, a întrebat Klaus Iohannis, moment în care s-au auzit ropote de aplauze și un răspuns pozitiv din partea întregii săli.

”Mulțumesc! Fiți puternici!", a adăugat președintele.

Iohannis, atac la Dragnea

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, că liderul PSD, Liviu Dragnea, şi 'acoliţii săi' folosesc puterea 'în interes propriu şi personal, pentru a scăpa de justiţie'.

”Toate sondajele din ultimele luni arată că 80% dintre români cred că ţara merge într-o direcţie greşită. Este acesta un semnal destul de puternic, este un rezultat catastrofal şi asta în condiţiile în care PSD a preluat o ţară cu o economie în creştere, puternic în creştere, o Românie care a fost extrem de bine situată în cadrul structurilor euroatlantice, o ţară în care începuse să fie, nu doar văzută ci şi respectată cu o abordare europeană, atlantică. Şi ce s-a întâmplat? Cum a dispărut acest sentiment bun? Cum a dispărut optimismul? Cum a revenit pesimisul între oamenii de afaceri, investitori, parteneri internaţionali, între noi? Explicaţia este cât se poate de simplă: Cu un politician pe nume Dragnea, împreună cu câţiva acoliţi, au pus mâna pe puterea în PSD, Guvern şi Parlament şi, de atunci, încearcă să folosească această putere în interes propriu şi personal, pentru a scăpa de justiţie. Nu-i preocupă nici ţara, nici economia, nici românii, ce să mai vorbim de imaginea în Europa şi în lume. Îi preocupă pur şi simplu să scape de dosare. Aşa ceva nu am avut în România. Aşa ceva nu este posibil într-o ţară europeană, democratică”, a spus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel