EXCLUSIV  Consiliul legislativ, aviz pozitiv pentru desfiinţarea SIIJ. Florin Iordache, acuzat de trădare, se apără: Oportunitatea nu o stabilesc eu

Codrin Ştefănescu l-a acuzat pe Florin Iordache de trădare
Codrin Ştefănescu l-a acuzat pe Florin Iordache de trădare

Florin Iordache, preşedintele Consiliului Legislativ, a explicat de ce a avizat pozitiv proiectul de desfiinţare al SIIJ, reacţionând astfel la afirmaţia lui Codrin Ştefănescu, care îl acuza că a trădat tot ce a crezut. 

Consiliul Legislativ a avizat favorabil proiectul de lege de desfiinţare a Secţiei Speciale, cu unele observaţii.

DOCUMENTUL POATE FI CONSULTAT AICI. 

Codrin Ştefănescu, secretar general al PSD când preşedintele social democraţilor era Liviu Dragnea, l-a acuzat pe Florin Iordache de trădare. 

"Incredibil! Florin Iordache a avizat pozitiv mizeria de proiect al reziştilor privind desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justitie (SIIJ)! Tocmai Florin Iordache, unul dintre creatorii Secției, unul dintre oponenții Statului Paralel, fostul luptātor împotriva abuzurilor și încălcărilor drepturilor cetățenești! Omul pe care l-am apārat public de sute de ori! Pe care l-am susținut ca ministru al justiției, pentru care m-am certat rāu cu trădătorul de Grindeanu! Cum se mai schimbā oamenii și ce ușor tradeazā tot in ceea ce au crezut! Jalnic!", a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook. 

Florin Iordache, reacţie pentru DC NEWS. "Oportunitatea nu o stabilesc eu"

Întrebat cum comentează afirmaţia colegului de partid, Florin Iordache a oferit o reacţie pentru DC NEWS. 

"Eu am crezut şi cred în continuare că această secţie trebuie să existe, dar avizul pe care l-am dat nu puteam să îl dau negativ. Toate argumentele pentru care proiectul nu este bun le-am trecut în motivarea avizului. Oportunitatea nu o pot stabili eu. Dacă SIIJ e făcută prin lege, tot prin lege trebuie desfiinţată, dar repet, oportunitatea nu o pot stabili eu", a declarat Florin Iordache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel