Consiliu Local Giurgiu întrunit în ședință extraordinară pentru ... 67 de bani

 Consilierii locali giurgiuveni s-au întrunit vineri în şedinţă de îndată pentru modificarea cu suma de 67 de bani a documentaţiilor tehnico-economice şi a indicatorilor economici ai unui proiect care vizează creşterea performanţei energetice a unor blocuri de locuinţe în municipiul Giurgiu. 

"Ne cerem scuze că este a treia şedinţă şi a doua modificare la un proiect european, prima modificare s-a datorat noului TVA de 19 la sută şi a trebuit să actualizăm după ce primisem raportul, că acest proiect a îndeplinit toate cerinţele tehnice, iar întâlnirea de astăzi este pentru 67 de bani, diferenţa ce nu ieşea din calcul. Deci e vorba de ceva bănuţi în urma verificării, trebuie să fie exact hotărârea de consiliu cu proiectul efectiv în urma verificărilor şi determinării valorii exacte de finanţare. Drept urmare, gândiţi-vă că aţi venit astăzi pentru cinci sute de mii de euro pe care municipalitatea îi va atrage prin acest proiect de creştere a performanţei energetice la ansamblul de trei de blocuri de locuinţe din oraş, nu pentru 67 de bani", a declarat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu. 

În final, el a mulţumit celor 16 consilieri locali din totalul de 21 care au participat la şedinţă şi au votat modificarea proiectului de hotărâre şi i-a asigurat pe cetăţenii oraşului că pentru aceste proiecte care 'trenează din luna februarie' vor fi semnate contracte de finanţare şi va fi demarată procedura de licitaţie în 'maximum o lună de zile', relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel