Consiliu consultativ pentru antreprenori, înființat

om de afaceri
om de afaceri

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a înființat Consiliului consultativ pentru antreprenoriat de nivel regional.


Consiliul are rol consultativ, membrii săi având ocazia să își exprime punctele de vedere și propunerile în legătură cu proiectele, programele și strategiile de dezvoltare ale mediului de afaceri în general și ale sectorului întreprinderilor mici și mijlocii în special și să își manifeste interesul, acordul și susținerea pentru realizarea efectivă a acestora.

Prin activitatea sa, acest Consiliu va contribui la creșterea gradului de transparență a deciziilor administrației publice și la întărirea coeziunii regionale a actorilor implicați în dezbateri cu impact asupra mediului de afaceri, comerțului, investițiilor și sectorului întreprinderilor mici și mijlocii. 

Consiliul se  va întruni, de regulă, semestrial în şedinţe ordinare, respectiv în şedinţe extraordinare, ori de câte ori este necesar, la convocarea directorului executiv al AIMMAIPE sau la convocarea MMACA și poate decide constituirea de comisii de specialitate, în funcție de problematica dezbătută.

Din Consiliul consultativ pentru antreprenoriat de nivel regional vor face parte reprezentanți ai instituţiilor publice, ai asociaţiilor întreprinzătorilor, antreprenori, reprezentanţi din partea camerelor de comerţ şi industrie, ai partenerilor sociali şi ai IMM-urilor, ai organizaţiilor neguvernamentale ale mediului de afaceri, ai organelor de specialitate ale administraţiei publice centrale, precum şi ai autorităţilor publice locale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel