Consilierul PNL Mihnea Boerescu, ARESTAT. Acuzații de CĂMĂTĂRIE

PNL
PNL

Consilierul județean PNL Mihnea Boerescu a fost arestat. El este acuzat de cămătărie. 

Consilierul județean PNL Giurgiu a fost arestat vineri. Mihnea Boerescu este acuzat de cămătărie. El a fost inițial reținut pentru 24 de ore. Apoi, consilierul liberal a fost trimis acasă, în arest la domiciliu, valabil până-n 11 februarie 2018. 

Anunț de angajare la negru

În 2013, Mihnea Boerescu voia să-și angajeze secretară ”la negru”. El a dat atunci un anunț în care scria că ”Începi cu 300 de euro cash ca secretar(ă). Pe măsură ce începi să înveţi cu adevărat să mă ajuti şi începi să gândeşti independent(ă), să devii cu adevărat asistent manager, leafa urcă spre 500 de euro. De tine depinde cât de repede înveţi sau cât de mult te ajută scufiţa. Eu am interesul să te antrenez şi să-mi rămână cât mai mult timp liber să plec la scufundari. Accept şi băieţi la angajare. Chiar dacă de-a lungul timpului toţi cei care au fost angajaţii firmei au făcut probleme. Unii erau prea orgolioşi să dea cu mopul, deşi eu o făceam. Alţii au fugit cu banii la jocuri de noroc. Alţii au crezut că au găsit o şmecherie să scoată bani şi să se îmbogăţească în altă parte. Unul mi-a distrus o maşină având daună totală. Nu am mai recuperat nimic din Volvuţul meu. Ar fi bine să ai permis de conducere. Devii astfel mai mobil(ă). Transportul: am un parc auto format din maşini şi motociclete. Dacă meriţi, o să-mi pot permite «să rup» o maşină pentru tine”. Atunci el era consilier local la CJ Giurgiu. 

[citeste si]

Presa locală scrie că anul 2018 a început prost pentru PNL Giurgiu. În urmă cu o săptămână, liderul PNL Giurgiu Marin Anton a fost trimis în judecată de către DNA pentru luare de mită, iar acum că a intrat în vizorul oamenilor legii și consilierul județean Mihnea Boerescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel