Consilierul lui Victor Ponta: Ce a înțeles Marian Vanghelie și nu vrea lumea să priceapă

Sociologul Mirel Palada, consilier de stat în Guvernul României, a subliniat că, deși Marian Vanghelie nu mai este în PSD, cuvintele sale memorabile sunt rostite în public. 

"Vanghelie nu mai este in partid. Vanghelie are mari probleme cu justiția. Vanghelie e tras pe dreapta de istorie, ca parcă așa îi spune acestei Dialectici Necesare și Aspre: DNA, adică istorie. Vanghelie nu mai contează aproape deloc la masa puterii, acolo unde îi placea lui atât de mult.
Și totuși, toată lumea citează zilele astea din Vanghelie. Toate cuvintele memorabile rostite în public au de-a face cu copyrightul lui, cu stilul lui, cu gargara lui inubliabilă.

Vrem, nu vrem, le ținem minte. Glumele și glumițele lui, harneala lui stilistică, aceste vorbe înfipte în minte ca un viermișor care nu vrea să iasă din mărul creierului nostru. Roade, roade, roade. își face treaba acolo. Ce a înțeles Marian și ce fie nu vrea lumea să priceapa, fie e ipocrită și se face că nu pricepe, rostogolește indignată ochii în cap când aude chestii de-astea, e că cea mai importanta parte din marketing e făcută din cuvinte. Cuvinte potrivite. Cuvinte puternice. Cuvinte care stârnesc, cuvinte care rămân înfipte. Nu ne place de om, dar îi ținem minte cuvintele. Și atunci omul și-a facut treaba. Maurul poate să se retragă. Pufoșilor. Matrafocsaților. Ce vă mai place să rezonați la stimuli auditivi", a scris Mirel Palada, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel