Consilierul lui Ponta face mișto de campania lui Iohannis

"Nu credeam să învăț a recunoaște asta vreodată. Iată că am ajuns să-i dau dreptate lui Sebastian Lăzăroiu"...

... a scris Mirel Palada, pe pagina sa de Facebook. 

Scenariu de coșmar. Lia Olguța Vasilescu: Ce a primit Klaus Iohannis în plic

Consilierul premierului Victor Ponta a scris că "Sebastian Lăzăroiu a dat ieri un mesaj care, deși venind dinspre Cotroceniul lui Traian Băsescu, este paradoxal corect. Sebastian spunea despre Klaus Iohannis că ar fi mai bine să nu se mai afișeze chiar cu oamenii trecutului. LOL. Gura păcătosului adevăr grăiește". 

Mirel Palada continuă prin a sublinia echipa nouă fabuloasă a lui Klaus Iohannis: "toți oameni noi, din viitor, politicieni proaspeți, numai buni de schimbat fața României". 

Papahagi arată ce i-a trimis, în '90, Traian Băsescu tatălui său- DOCUMENT

A fost o glumă. "Glumesc, evident. Toți oamenii cu care Iohannis se afișează și vrea să conducă țara sînt numai unul și unul. O adevărată pletoră de adunătură, cum ar spune domnu' Pleșu", a precizat Palada. 

"Vasile Blaga, Adrian Videanu (Videanu! de excepție! să tot conduci țara cu el), Cătălin Predoiu, Teodor Atanasiu ori Marian Petrache, toți dintre cei numai buni să faci un proiect vast, generos, să întărești statul de drept (Videanu!), să întărești justiția (Blaga!), să relansezi economia (Predoiu!). O echipă de excepție, care la ultimele alegeri a reușit contraperformanța de a obține unul din cele mai slabe scoruri electorale din ultimul timp. Politicieni sancționați de adevărul urnei, de oamenii prea sătui de ei. Le-a strigat lumea la alegeri: henț! Dînșii sînt perseverenți: mai vor o dată. Henț again. Mai mult, oameni care nu și-au clarificat niciodată realele probleme de justiție în care sînt implicați. Să tot reformezi justiția, mein Herr! Cu oameni de-ăștia vrea domnul Iohannis să cîștige alegerile. Domnule Iohannis, mein liebe freund, cum zicem noi în landul Telega, felicitări! Mai bine de-atît nici nu puteați să-i alegeți. Iar în vîrf, moț de pricepere, v-ați numit șef de campanie pe Vasile Blaga, simbolul viitorului în politică. Fabulos. Dărîmător. O echipă nouă la vremuri noi. Cum ar spune consultantul politic Sebastian Lăzăroiu, îndemnîndu-vă spre succesuri, adică din catastrofă în catastrofă spre victoria finală, în cea mai dulce germană electorală: pașlîi, pașlîi...", a scris Mirel Palada, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel