Consilierul lui Crin Antonescu: Preşul nu poate fi partenerul picioarelor care se şterg pe el

Consilierul lui Crin Antonescu din perioada în care a fost președinte interimar al țării a declarat că PNL-ul de astăzi s-a făcut preș în fața președintelui. 

”Ştiţi, preşul nu poate fi partenerul picioarelor care se şterg pe el. Cam aşa am fost noi, PNL, faţă de Administraţia Prezidenţială. Aş dori să fim un partid. Haideţi să admitem că îi era greu Alinei Gorghiu impusă în momentul respectiv de către domnul Iohannis ca interimar la conducerea PNL să adopte o poziţie cât de cât egal instituţională cu preşedintele României. Oricare va fi preşedintele PNL, având în spate votul a 5.000 de membri, mai mult decât a avut domnul Iohannis când a fost ales preşedinte al partidului, poziţia şi legitimitatea în partid va fi incomensurabil mai mare decât cea avută de fosta noastră preşedintă. Mă aştept din acest punct de vedere la o relaţie echitabilă şi reciproc convenabilă”, a declarat Radu Zlati, potrivit citynews.ro

(w670)

Fostul deputat PNL adăugat că ”Ştiţi ce este trist? Că pe surse aflu şi eu cum că de multe ori, nouă, în grupul parlamentar, sau atât cât am luat eu parte la şedinţele BPN-ului, ni se sugera ca anumite decizii pe care noi urma să le votăm, erau aprobate, veneau cu girul Palatului Cotroceni, iar în realitate nu era tocmai aşa”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel