EXCLUSIV  Consilier PSD, scene senzuale. Ioana Marinescu: Am realizat că, dacă aș muri, aș regreta că nu am făcut-o! video

Ioana Marinescu
Ioana Marinescu

Ioana Marinescu, consilier local din partea PSD, în Consiliul Local al Sectorului 3, de profesie psiholog, a povestit, pentru DC News, de ce a decis să participe ca dansatoare într-un spectacol de cabaret.

Consilierul local a povestit foarte dezinvolt faptul că, deși este psiholog și politician, nu a vrut să își refuze un vis din copilărie. "Eu sunt de profesie psiholog. Am făcut un curs de dezvoltare personală. La acest curs am aflat că voi muri. A fost un exercițiu în care ne-am întrebat ce vom face dacă aflam că vom muri într-o săptămână. Când eram mică eu mi-am dorit să devin actriță și dansatoare doar că părinții mi-au spus să pun mâna pe carte că asta nu e o meserie serioasă că voi muri de foame. Și am facut liceu de mate-fizică și facultate de psihologie și am facut politică. Și a trebuit să ajung la vârsta asta să îmi dau seama de niște lucruri.

Și în cadrul acestui curs ni s-a explicat că starea de fericire vine când faci lucruri noi pe care nu le-ai mai făcut până atunci. Și am realizat că, dacă aș muri, aș regreta că nu am dansat un dans burlesque pe o scenă. Noi cei care care am facut acest curs suntem o comunitate Remap, Reborn, Rebild compusă din 700 de persoane. Am făcut o petrecere și împreună cu o gașcă de fete am facut acest dans. Altă gașcă au facut belly-dance. Ne-am antrenat pentru că niciuna nu aveam cunoștințe de dansatoare", ne-a explicat Ioana Marinescu.  

Vezi aici reprezentația la care a participat Ioana Marinescu (îmbrăcată în costumul de culoare roz):

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel