Consilier local, prins cu COCAINĂ. S-a deschis dosar penal

Consilier local, prin cu COCAINĂ. S-a deschis doar penal / Foto: Pixabay
Consilier local, prin cu COCAINĂ. S-a deschis doar penal / Foto: Pixabay

Un consilier local a fost prins cu cocaină.

Un consilier local din localitatea maramureșeană Negrești Oaș a fost prins de polițiști, în timpul unui control, cu un plic în care se presupune că ar fi cocaină, scrie Presa SM. Se pare că a fost vorba despre o operațiune la care a participat și Serviciul de Acțiuni Speciale, iar bărbatul s-ar fi aflat într-o din mașină oprită în trafic.

Șoferul mașinii respective ar fi fost depistat pozitiv la cocaină, iar consilierul se afla pe locul din dreapta. Asupra acestuia a fost găsit un plic cu un praf alb în care polițiștii au presupus că este cocaină. Praful alb din plic urmează să fie dus pentru expertiză. Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Satu Mare. Dacă va fi găsit vinovat, consilierul local va rămâne fără actualul mandat. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența unor substanțe interzise, respectiv deținere de droguri.

Mircea Gheorgheosu, prins cu cannabis în Parlament

Mircea Gheorgheosu a anunţat vineri că şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Conform unor surse judiciare, citate de Agerpres, Mircea Gheorgheosu a fost dus la Secţia 17 Poliţie, după ce lucrători de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) de la Parlament ar fi găsit asupra sa un plic cu marijuana.

”Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor. Rămân cu sufletul alături de toţi colegii şi prietenii care, cu dăruire şi devotament, vor continua să-şi dedice viaţa în serviciul binelui”, precizează Gheorgheosu într-o declaraţie de presă transmisă Agerpres de către Biroul de comunicare al AUR.

El adaugă că este direct răspunzător pentru faptele sale, pe care le judecă legea românească şi care trebuie respectată. Potrivit oficialilor AUR, Mircea Gheorgheosu este membru AUR, lucra în departamentul de comunicare şi a fost purtătorul de cuvânt la congresul din ianuarie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel