Congresul PSD va avea loc pe 20 aprilie, anunță Ponta

ponta
ponta

Congresul Partidului Social Democrat va avea loc pe 20 aprilie, a anunţat, luni, preşedintele formaţiunii, Victor Ponta. Decizia a fost luată la propunerea lui Ponta de Biroul Permanent Naţional al PSD.

"Din punct de vedere politic am validat propunerea către Comitetul Executiv Naţional şi forurile statutare de a avea congresul pe 19 - 20 aprilie, în Bucureşti. Până la acest congres toate structurile noastre locale, începând de pe 11 februarie, vor avea alegeri, dezbaterile prevăzute în mod obişnuit de statutul PSD şi de modul de organizare al PSD, iar în cadrul congresului vom alege noua conducere pe un mandat până la alegerile din 2016", a spus premierul.

 PSD va avea opt vicepreşedinţi pe regiuni, iar opt dintre liderii naţionali vor răspunde de marile domenii de importanţă naţională. "Sigur, pot să am oameni pe care îi prefer vicepreşedinţi, dar trebuie să-i aleagă colegii mei", a spus Ponta, argumentând că nu se va merge "ca în vremea lui Geoană".

 Totodată, Andrei Dolineaschi a devenit secretar general adjunct al PSD, în condiţiile în care secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, este şi membru al Guvernului.

La Congresul PSD nu vor avea loc excluderi, după cum a dat asigurări preşedintele partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel