Congresul PSD nu va desemna candidatul pentru funcția de premier. Vezi motivul

Președintele PSD, Victor Ponta, a precizat, vineri, la Suceava, că la Congresul PSD, în cadrul căruia va fi desemnat candidatul formațiunii la Președinție, nu va fi stabilit și candidatul pentru funcția de premier.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă odată cu desemnarea candidatului la Preşedinţia României în cadrul unui Congres al PSD va fi stabilit şi candidatul pentru funcţia de premier, Ponta a răspuns: "Nu. Nu vom stabili pentru simplul motiv pentru că aşa am spus noi-Crin Antonescu şi cu mine- că preşedintele ţării nu trebuie să mai facă guverne. Că nu ne place că Traian Băsescu făcea guverne şi spune că nu mă interesează cine a câştigat alegerile şi eu îl pun tot pe Boc", a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Citește și Udrea se pregătește să se bată cu Ponta în mocirlă

Acesta a continuat, precizând că premierul va fi stabilit de alianţa de guvernare care nu va fi doar PSD, ci o alianţă şi o majoritate parlamentară care va susţine un guvern.

"Nu e suficient să te susţină preşedintele ca să fii prim-ministru. S-a văzut în cazul lui Boc şi al lui MRU că a fost un eşec", a mai declarat liderul social-democrat, vineri după-amiază, la un miting electoral în comuna suceveană Dumbrăveni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel