Congres UNPR: Moment de pomină. Ce au fost puși oamenii să facă

Deputatul Valeriu Steriu, care candidează sâmbătă la funcţia de preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), a declarat că misiunea sa este aceea de a aduce partidul la guvernare.

Valeriu Steriu a spus că sunt puţine lucruri mai dificile decât să vină în faţa unei ţări şi a colegilor de partid, atunci când toată lumea are multe întrebări, şi să spună că vrea să conducă 'al treilea partid al ţării'. 'Chiar acum partidul trăieşte unele dintre cele mai delicate momente din istoria sa (...). UNPR are nevoie de un lider echilibrat şi înţelept, capabil să deschidă toate uşile', a afirmat Valeriu Steriu. Steriu a mai spus că îşi doreşte un UNPR modern şi curajos. 'Nu vreau să ne aliem cu oricine (...) Obiectivul nostru nu trebuie să fie un partid anume, trebuie să fie mult mai important, trebuie să nu lipsim de la guvernare', a declarat Valeriu Steriu.

Iulian Cristache, care la rândul său candidează la funcţia de preşedinte al UNPR, a precizat că vrea ca această formaţiune să facă 'un altfel de politică'. 'Voi continua, dacă îmi veţi da girul, politica de atragere a tinerilor în partid şi a femeilor, dar voi modifica fundamental promovarea. Voi aduce transparenţă în promovarea membrilor de partid. Avem o serie de secretari de stat prin ministere, pe care dumneavoastră nu-i cunoaşteţi, nu-i cunoaştem nici noi, parlamentarii. Stau şi mă gândesc ce voturi ne vor aduce', a declarat Cristache. 

'Tatăl Nostru'

Cel de-al treilea candidat la preşedinţia partidului, Ioan Iovescu, a spus că pe viitor UNPR trebuie să devină o alianţă creştină şi chiar i-a invitat pe delegaţi să spună rugăciunea 'Tatăl Nostru'. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel