Congres PSD: Paul Stănescu renunţă

Paul Stănescu spune că nu va candida la nicio funcţie în PSD.

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat miercuri că nu va candida pentru nicio funcţie la Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat, care va avea loc pe 10 martie. Întrebat dacă posibilitatea redeschiderii dosarului său contează în această decizie, el a negat.

'Nu mai candidez. Nu mai vreau. Simplu. (...) E decizie unilaterală. Fiecare, dacă vrea, candidează, dacă nu, nu, dar eu nu candidez la nimic', a precizat Paul Stănescu, la Palatul Parlamentului, după şedinţa BPN al PSD. El nu crede că premierul Viorica Dăncilă va candida la viitorul congres pentru o funcţie în BPN, pentru că are deja o funcţie politică, respectiv cea de preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD.

În context, întrebat dacă ar fi oportun ca Viorica Dăncilă să ocupe o funcţie de preşedinte executiv al PSD, Paul Stănescu a spus:

'Doamna prim-ministru are foarte multe de făcut şi nu cred că o funcţie politică... deja doamna prim-ministru are o funcţie politică, este preşedinta femeilor din PSD, aşa că nu cred că doamna prim-ministru s-a gândit la aşa ceva. Nu am discutat cu dumneaei, dar nu cred că va candida'.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE2