Congres PSD. Oprişan, MESAJ pentru protestatarii de la Sala Palatului

Autorităţile trebuie să ia măsurile care se impun la orice manifestare neautorizată, a declarat sâmbătă preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, care participă la Congresul extraordinar al PSD de la Sala Palatului.

'Autorităţile statului ar trebui să ia măsurile care se impun la orice manifestare neautorizată. Aşa este în toată lumea occidentală şi peste tot. Continuând de maniera asta nu putem decât să ne facem de râs în lume, din acest punct de vedere. În orice ţară civilizată se protestează, dar se protestează conform legii, într-un cadru democratic cuprins de lege', a spus Marian Oprişan.

El a avut un mesaj pentru protestatarii de la Sala Palatului: 'Eu le transmit să aibă răbdarea necesară ca PSD să-şi termine mandatul până în anul 2020, iar în anul 2020 la finalul acestui mandat românii vor avea o viaţă mai bună, vor fi mai demni şi vor avea o poziţie mult mai bună în Europa decât au avut până în momentul de faţă'.

[citeste si]

Aproximativ 100 de persoane protestează de sâmbătă, în faţa Sălii Palatului, unde se desfăşoară Congresul extraordinar al PSD. Trei protestatari au fost ridicaţi de forţele de ordine, fiind duşi la secţia de poliţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Protestatarii au scandat lozinci anti-PSD, în timp ce mai multe boxe, de la care s-a auzit discursul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, au fost scoase în faţa Sălii Palatului. Astfel, discursul lui Dragnea s-a suprapus cu strigătele protestatarilor care se află vizavi de Sala Palatului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel