CONGRES PSD. Florin Iordache, replică pentru Codrin Ștefănescu și Cătălin Rădulescu

Ema Apostu / 08 Martie 2018 / 14:01 Salveaza PDF Comentarii
Florin Iordache
Florin Iordache

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a anunţat miercuri că a contestat hotărârea Comitetului Executiv Naţional (CEx) privind candidatura a cel mult o persoană din fiecare judeţ pentru funcţiile de conducere în PSD. 

"Nu candidez, am alți colegi care candidează. Trebuie toată lumea din partid să candideze?

Nu se simte nicio presiune, vor fi mai multe alegeri. Decât să plângă în emisiuni sau pe la colțuri, să-și depună candidaturile și să vadă dacă sunt aleși. Dacă și Codrin are leucoplast, nu știu ce să mai zic. El era pe la televiziuni, spune și bune și rele. Domnul Codrin Ștefănescu, dacă consideră că vrea să candideze, să candideze, care e problema?

La Argeș (n.r. Cătălin Rădulescu), dumnealui a vrut să candideze la postul de vicepreședinte și a avut un singur vot. Dacă nici colegii dumnealui nu l-au votat, cei care îl cunosc", a spus Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților, la Realitatea TV.

Ce spunea Rădulescu

”Am contestat hotărârea CEx care este şi nestatutară şi neconstituţională prin care s-a restricţionat şi ne-a fost interzisă candidatura membrilor de partid care vor să candideze (pentru funcţii de conducere – n.r.). Măcar acum un an de zile s-au folosit liste, unele tăiate, cu cei care nu trebuiau să ajungă vicepreşedinţi şi altele cu cei care trebuiau să ajungă vicepreşedinţi.

”N-am auzit în viața mea”

Acum s-a întâmplat o chestiune mult mai gravă, şi anume faptul că membrii CEx, nu ştiu la îndemnul cui, au luat o hotărâre care nu este nici constituţională, nici statutară, prin care s-a hotărât ca din fiecare judeţ să candideze o persoană – un bărbat sau o femeie.

N-am auzit în viaţa mea, în niciun loc din lumea asta, ca să se poată interzice un drept conferit prin Constituţie şi prin statutul partidului de a candida la orice funcţie, de a fi ales şi de a alege, decât această hotărâre a CEx”, declara Cătălin Rădulescu.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22