Congres PSD. Ecaterina Andronescu: Voi ridica problema. Trebuie să ne recuperăm electoratul

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ministrul Educației Ecaterina Andronescu, candidat la președinția PSD, a vorbit despre congresul care va avea loc mâine.

Congres PSD

Ecaterina Andronescu a discutat la emisiunea „Punctul de Întâlnire” de la Antena 3 despre mesajul pe care îl va transmite mâine la Congres. Totodată, liderul PSD a făcut o analiză cu privire la situația în care se află partidul.

„Mâine nu este vorba despre niciunul dintre noi, este vorba despre PSD. Trebuie să răspundem la câteva întrebări care nu mă frământă numai pe mine ci și pe foarte multă lume și din PSD și din afara partidului.

Trebuie să răspundem la întrebarea de ce am ajuns aici. Cum a fost posibil să ajungem să fim urâți de oamenii din societate și să obținem un vot atât de necorespunzător, de neașteptat. Noi nu am avut niciodată un rezultat atât de slab. Cred că trebuie să încercăm să răspundem. Dacă spunem că o singură persoană este vinovată eu cred că nu este nici corect și nici de natură să ne determine să știm cum să mergem mai departe.

Trebuie să vedem unde am greșit și să încercăm să coagulăm toate resursele pentru a ne atinge obiectivele și pentru guverna această țară așa cum am învățat România de-a lungul istoriei de 30 de ani. Indiferent dacă am fost la putere sau în opoziție, adversarii noștri politici recunoșteau faptul că PSD este un partid de profesioniști. Poate și datorită faptului că s-a născut la guvernare și s-a născut ca un partid aflat mereu în situația de a construi pentru țară”, a precizat ministrul.

Ecaterina Andronescu: PSD trebui să își recupereze electoratul

„Despre aceste lucruri aș vrea să încercăm să vorbim, despre ce ar trebui să facem în așa fel încât să recupărm electoratul pe care l-am avut și, de ce nu, să câștigăm și alt electorat. Pentru a putea face toate acestea trebuie să facem câteva lucruri în interior. În primul rând să ne reașezăm pe frunte eticheta de partid al profesioniștilor. Să așezăm oameni potriviți la locurile potrivite. Oameni capabili să aducă performanță la guvernare și în Parlament. Trebuie să recunoaștem că partidul trece printr-un moment greu. Ceea ce este important este să încercăm să reparăm imaginea partidului, unindu-ne și aduând toate resursele pe care PSD-ul le are și pe care este dispus să le pună în slujba țării. Nu spun vorbe mari.

Și va mai trebui să vedem cum ne adaptăm acestei etape pe care am trăit-o și în alegeri în care tehnologia pare că este deținătoarea unei puteri mai mari chiar decât actul democratic pe care e capabil omul să îl facă prin vot. Aceste căi nevăzute de comunicare, încercarea de a transmite mesaje, bătălia pe care am pierdut-o cu stoparea știrilor false și a mesajelor false, trebuie pentru toate acestea să ne adunăm și să reparăm imaginea pe care PSD-ul a avut-o”, a mai spus Ecaterina Andronescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel