CONGRES PSD: Dragnea, către Ponta: Nu ne mai faci vreo nefăcută

Liviu Dragnea a precizat, duminică, la Congresul PSD, că noua conducere a PSD susţine rămânerea partidului la guvernare, "cu Victor Ponta premier".

Liviu Dragnea i-a adresat un mesaj lui Victor Ponta, în contextul în care acesta şi-a anunţat pe Facebook retragerea de la şefia PSD: "Nu ne mai faci vreo nefăcută. O să te tăiem de la Facebook!".

"Am dus PSD la guvernare. Da, noi stim sa depunem o motiune de cenzură care să treacă. Am reusit cu tine, prim-ministru, sa facem mult bine pentru romani. Dar, Victor, stii ca sunt unele obiective şi dorinţe ale noastre pe care nu le-am dus la capat, deocamdata. Dar să ştii că eu vreau sa merg mai departe si vreau sa fii langa mine, asa cum eu am fost langa tine. Vreau să îti multumesc pentru modul in care conduci Guvernul Romaniei. (...)

Noua conducere a PSD va susţine cu aceeaşi forţă rămânearea PSD la guvernare. (...) Cu Victor Ponta, normal. Dar sa vrea sa ramana... (Către Ponta): Nu ne mai faci vreo nefăcută. O să te tăiem de la Facebook!", a spus Dragnea, citat de RTV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel