Congres PSD, demonstrație de forță. Fifor, mesaj pentru Dragnea

Mihai Fifor a reacționat pe pagina personală de Facebook după Congresul PSD de ieri.

Senatorul social-democrat Mihai Fifor a menţionat, duminică, pe pagina sa de socializare, referitor la congresul extraordinar al PSD, că acesta a demonstrat "forţa, maturitatea politică, unitatea, spiritul profund democratic şi european al celui mai important partid politic din România". 

"Am avut ieri onoarea de a fi ales vicepreşedinte pentru Regiunea Vest, alături de colega şi prietena mea, doamna deputat Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni.Vreau să mulţumesc preşedintelui PSD, domnul Liviu Dragnea, pentru încrederea acordată încă o dată şi pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o de a face parte din aceasta minunată echipă pe care o conduce", a postat Mihai Fifor pe Facebook. 

[citeste si]

Totodată, el le-a mulţumit colegilor săi pentru votul de încredere pe care i l-au acordat. 

"Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc colegilor mei de la Arad, în special domnului deputat Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, pentru susţinere şi încredere. Nu e puţin lucru să ai şansa să faci parte dintr-o familie cum este PSD Arad şi pentru asta sunt recunoscător. (...) Avem obiective mari de atins împreună şi trebuie să luptăm în continuare pentru arădeni, oriunde s-ar afla ei", a afirmat Mihai Fifor, vicepreşedinte PSD pentru Regiunea Vest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel