Congres PSD. Decizii privind candidaturile. Firea, PRIMA reacție

Scutaru Cristina / 07 Martie 2018 / 20:13 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Organizaţia regională PSD Bucureşti-Ilfov a votat miercuri seară, în cadrul Biroului Permanent comun al organizaţiei, o serie de rezoluţii în vederea Congresului Extraordinar al PSD din 10 martie 2018.

Astfel, Regiunea Bucureşti-Ilfov a votat pentru:

- Mandat de susţinere şi încredere pentru preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Biroul Permanent al organizaţiei regionale PSD Bucuresti-Ilfov îşi exprimă convingerea că numai prin menţinerea unităţii, continuităţii, echilibrului şi coerenţei în deciziile şi acţiunile sale politice, PSD va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul major: asigurarea climatului politic pentru îndeplinirea integrală a Programului de guvernare.

- Susţinerea continuării Programului de guvernare al PSD, pentru a duce până la capat măsurile cu care PSD a câştigat, cu o largă majoritate, încrederea românilor şi scrutinul electoral din 2016.

- Susţinerea doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD.

- Susţinerea domnului Marian Neacşu, secretar general al PSD, pentru aceeaşi functie, de secretar general.

[citeste si]

- Susţinerea candidaturilor doamnei Gabriela Firea şi a domnului Robert Negoiţă pentru funcţiile de vicepreşedinţi regionali Bucureşti-Ilfov ai PSD.

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, preşedintele Organizaţiei PSD Ilfov şi preşedintele interimar PSD Bucureşti:

„Principala preocupare a Partidului Social Democrat trebuie să o reprezinte românii şi rezolvarea problemelor lor. Cetăţenii acestei ţări sunt cei care merită întregul nostru efort, al politicienilor social democraţi. Susţin fără rezerve continuarea măsurilor de reformă înscrise în Programul de guvernare, pentru că doar aşa putem demonstra că alegerile au fost câştigate cu un program complet şi coerent, care a fost pus în practică şi care astfel a adus bunăstarea românilor pe termen lung. Personal, o susţin pe doamna prim-ministru Viorica Dăncilă pentru funcţia de preşedinte executiv, pentru a da coerenţă şi stabilitate actului de guvernare şi pentru o colaborare eficientă între Guvern şi partid. Doamna Dăncilă are calităţi reale de lider: este diplomată, empatică, ştie să organizeze echipe de lucru şi să aducă eficienţă şi rigoare, atât în decizia politică, precum şi în cea guvernamentală.”


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82