EXCLUSIV  CONGRES PSD 29 iunie, răsturnare de situație privind votul. LOVITURĂ pentru baroni. Iordache: E o PREMIERĂ - video

CONGRES PSD
CONGRES PSD

La Congresul PSD din 29 iunie 2019 avem o schimbare în materie de vot, lucru care poate duce la o răsturnare de situație în privința rezultatelor pentru funcțiile de conducere.

Schimbarea permite fiecărui candidat să-și gestioneze voturile, lucru care ar putea să deranjeze baronii locali. Florin Iordache, deputat PSD, a explicat, la DC News, cum va decurge votul la Congresul PSD.

"Dacă până acum se primeau indicații de la președinții de organizații privind votul, în cadrul acestui Congres lucrurile s-au schimbat. (...) Este un pas înainte în condițiile în care fiecare delegat, fiecare membru de partid, să se simte important, să vină să voteze cum consideră el. De aceea, am decis în premieră să nu înceapă procedura de vot decât după ce se prezintă toți candidații. Altă dată mai erau candidați care încă se prezentau, iar colegii din județele mai îndepărtate începeau deja votul. Procedura de vot va începe doar după ce se vor prezenta toți candidații astfel încât oamenii să voteze în cunoștință de cauză”, a spus Florin Iordache într-un interviu pentru DC News.

Urmăriți mai jos toate explicațiile privind votul de la Congresul PSD:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel