EXCLUSIV  Congres PSD, 10 martie. Dragnea - Ștefănescu, previziuni astrologice. Daniela Simulescu: Ring de box

Congresul PSD va avea loc sâmbătă, 10 martie. În acest context, Daniela Simulescu, astrolog, a analizat tranzitele privind astrograma "natală" a partidului.

Contactată de redactorii DC News, Daniela Simulescu, astrolog, a făcut o serie de precizări importante în contextul Congresului de sâmbătă. "În primul rând, ne vom uita la tranzitele din acest moment asupra astrogramei natale a partidului. PSD a fost înființat în data de 16 iunie 2001. Deci avem de-a face cu un nativ Gemeni. Dacă analizăm principalele tranzite, vom observa că Jupiter face un aspect de 150 grade (incojuncție) cu tripla conjuncție natală Soare-Mercur-Jupiter. Statistic, acest lucru aduce o nevoie de ajustare în bucătăria internă, "vindecare" a unor răni, de a face lucrurile nici cum vor unii, nici cum vor alții, de a schimba modul de funcționare al grupării", a spus Daniela Simulescu, adăugând că, "de obicei, acest aspect este mai greu de gestionat, atât de membri, cât și de conducători".

Ring de box

Pe 10 martie, Marte din Săgetător va face opoziție cu aceeași triplă conjuncție, "ceea ce înseamnă că se vor simți ca într-un ring de box, irascibili, nervoși și vor da vina întotdeauna pe mediul exterior", conform astrologului.

Decizii care vor duce la ciocniri

"Neptun din Pești va face careu cu Martele natal, fapt ce aduce tensiune interioară și iluzionare. Iar Jupiter din Scorpion, în mișcare retrogradă, va face de asemenea un careu (90 grade) cu Uranus natal. Mesajul este că - au nu au chef - trebuie să ia niște decizii care vor duce în curând la ciocniri", a spus Daniela Simulescu. "Dacă luăm în calcul toate aspectele, nu au ales cea mai bună perioadă pentru acest congres", a mai spus astrologul.

Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea are parte de susținere. "Liviu Dragnea beneficiază în continuare de susținere și de influență. Jupiter în tranzit prin semnul Scorpionului îl sprijină și îi oferă resursele necesare și oamenii care să fie alături de el. Doar că acest tranzit face și mult bine, dar și mult rău, câteodată. Și asta pentru că această planetă reprezintă principiul justiției. Mă refer la faptul că atunci când trece prin semnul tău și ai de dovedit că ești nevinovat, te ajută. Dar dacă nu, te încarcă și cu altele. Jupiter va mai sta în Scorpion până în data de 8 noiembrie", a precizat astrologul.

Codrin Ștefănescu

"În ceea ce îl privește pe Codrin Ștefănescu, în harta dumnealui, Saturn (planeta testelor) face o conjuncție cu Mercur natal (comunicarea) și Luna natală (mentalul). Din punct de vedere astrologic, aceste aspecte aduc supărări și evenimente marcante pe plan emoțional", a zis Daniela Simulescu.

[citeste si]

Schimbări majore

"În orice caz, atât în harta țării, cât și a PSD-ului, dar și a lui Liviu Dragnea, tranzitele din vară vor aduce schimbări majore. Iar acest congres este doar un foc în urma căruia să iasă mai târziu fum", a concluzionat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel