Congres PNL. Ce spune Raluca Turcan

Partidul Naţional Liberal pregăteşte un congres cu 5000 de mebri pentru a alege noua conducere a partidului. Anunţul a fost făcut de preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că  la congres, care este considerat forul suprem de conducere al partidului, ar urma să participe membri din toate filialele teritoriale din ţară.

"Eu am dorit ca alegerile în interiorul PNL, mai ales pentru funcţia de preşedinte, să se facă de către toţi membrii de partid. E complicat de pus în aplicare o asemenea măsură pentru că bazele de date nu sunt tocmai în regulă în toată ţara, însă am susţinut să fie un congres cât mai reprezentativ, cu un număr foarte mare de membri, 5.000 de membri, astfel încât mulţi oameni din judeţe să participe şi la alegerile naţionale şi să fie ascultaţi, să fie auziţi", a afirmat Turcan, citată de Agerpres.

În opinia liderului liberal,  PNL trebuie să dea dovadă de deschidere, atât  pentru oamenii din partid integri, profesionişti şi implicaţi, cât şi pentru oameni din afara partidului care vor să se implice în PNL. Turcan a reafirmat că nu vrea să candideze la preşedinţia partidului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel