EXCLUSIV  Congres PMP. Cristescu, scenariu horror: Vor pierde și grupul de la Cameră. A ajuns să se roage Băsescu de ei!

Radu Cristescu a tunat înaintea Congresului PMP de mâine. 

Exclus din partid, Radu Cristescu cel care și-a anunțat candidatura, a lansat un atac dur. După ce PMP a pierdut grupul parlamentar de la Senat, Radu Cristescu a anunțat că urmează cel de la Camera Deputaților. Mai mult, Traian Băsescu s-ar fi rugat de deputații PMP să nu plece până după Congres.

„PMP a pierdut grupul parlamentar la Senat. A plecat Vali Steriu care a fost în PSD. El nu pleca, vă spun sincer. A fost umilit și marginalizat tot de acest Tomac.  Au mai plecat doi senatori de Maramureș și unul de Tulcea. PMP a rămas fără grup de Senat. Nu mai au nici birouri, mașini, nici secretare.

S-a ajuns până acolo încât vor pierde grupul și de la Camera Deputaților. Să ajungi tu, Traian Băsescu să te rogi de deputați că dacă pleacă cinci pierdem grupul. Și să le spui 'bă băieți, știu că negociați, știu că plecați, dar vă rog plecați după Congres'. Dacă nu mai ai grupuri nu îți mai poți angaja nici amanta, nici prietena, nici rudele pe undeva”, a povestit Radu Cristescu la DC NEWS.

„Într-o zi le voi dovedi, aștept ziua respectivă”, a mai adăugat Radu Cristescu. 

Congresul PMP va avea loc la Parlament. Dacă nu poți umple Sala Palatului, mergi la Parlament, încap 1.500 de oameni acolo. Râde PMP de PSD și Dragnea, dar PSD și dictatorul Dragnea l-a lăsat pe Codrin Ștefănescu să candideze! L-a lăsat și a luat 700 de voturi. Dacă vorbea lua mai mult. Pe mine nu m-au lăsat”, a concluzionat Radu Cristescu.

Răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel