CONGRES PMP, 8 FEBRUARIE: Elena Udrea a anunțat ce urmează pentru Traian Băsescu și PMP

Președintele PMP, Elena Udrea, a vorbit luni despre viitorul său în partid și relația pe care Traian Băsescu o va avea cu formațiunea politică pe care încă o conduce.

Elena Udrea a declarat că nu va mai candida la Congres pentru şefia PMP, urmând să rămână un simplu membru. Fostul prezidențiabil a făcut această precizare după şedinţa Consiliului Naţional al PMP, care a stabilit data Congresului partidului pentru 8 februarie, când va fi aleasă o nouă echipă de conducere.

"Rămân în PMP, dar nu mai candidez (la şedia partidului - n.r.). Rămân ca simplu membru. Sunt deputat în PMP, rămân deputat în PMP şi voi avea acelaşi rol de a susţine proiectele partidului", a spus Elena Udrea, într-o conferinţă de presă.

Întrebată despre venirea lui Traian Băsescu în PMP, Elena Udrea a precizat că le-a transmis colegilor din partid că nu trebuie să aştepte să-i salveze fostul președinte, ci partidul trebuie "să muncească" şi să devină principala formaţiune politică de opoziţie.

Vezi și: Ce solicitări a transmis Elena Udrea lui Ponta și Iohannis

"Nu cred că pot răspunde eu mai bine decât a răspuns domnul preşedinte. Nu se va înscrie în PMP, însă sunt convinsă că rămâne alături de acest proiect pe care chiar dânsul l-a iniţiat", a replicat șefa PMP, citată de Mediafax.

Ea a arătat că le-a spus colegilor din partid că "este puţin penibil să aştepte ca fostul preşedinte Traian Băsescu să salveze partidul".

"Eu le-am spus colegilor care se uită la dumneavoastră, la presă, şi nu mai gândesc cu mintea lor, gândesc cu mintea dumneavoastră, că, dacă noi, ca partid, aşteptăm să ne salveze preşedintele şi până atunci stăm aşa şi ne uităm la ce se întâmplă, cu siguranţă că nu suntem pe drumul cel bun. Suntem oameni care facem politică, preşedintele ne este partener, dar, acum, chiar să aştepţi tot Traian Băsescu să te salveze ca om politic, să vină în partid să te faci parlamentar, primar, consilier, cred că este puţin penibil, pentru nişte oameni care se vor politicieni. Eu cred că parteneriatul cu preşedintele va fi de mare folos PMP, dar de aici şi până la a aştepta toţi, anesteziaţi, să vină preşedintele că, dacă nu, nu facem nimic, este cale lungă", a mai declarat Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel