Congres extraordinar PSD. Cătălin Ivan, atac total: Dragnea nu e un lider curajos

Europarlamentarul Cătălin Ivan a lansat un nou atac dur către Liviu Dragnea.

Cătălin Ivan înaintează un scenariu și spune că este convins că Dragnea este sfătuit să organizeze un congres extraordinar al PSD, pentru a distruge orice opoziție în partid. Totuși, Ivan este de părere că acest lucru nu se va întâmpla deoarece Dragnea nu este un „lider curajos” iar dacă și-ar depune mandatul pe masă la un congres pentru a cere votul colegilor, de această dată ar avea concurență.

Mai mult, Cătălin Ivan transmite ironic că îl vede „mai degrabă pe Dragnea în Madagascar” decât ”în fața membrilor de partid”. 

”Am văzut câteva încercări de a aduce în discuția publică ideea unui congres extraordinar al PSD și cred că sunt importante câteva mențiuni pe acest subiect.

1. Sunt convins că o astfel se strategie îi este propusă lui Liviu Dragnea de către unii consultanți de prin afara țării, scopul fiind acela de a-i întări poziția în partid și de a omori definitiv orice formă de opoziție. În România încă funcționează principiul “câștigătorul ia totul”, sau, varianta comunistă, “nu ești de acordul cu șeful, ești împotrivă partidului”.

2. O astfel de strategie ar avea șanse de reușită, chiar și așa minime, dacă Dragnea ar fi un lider curajos. Un om care folosește interpuși în orice, afaceri sau politică, toate deciziile sale importante fiind anunțate de alții, care nu și-a asumat nicio luptă directă cu nimeni, preferând să se facă util, să joace rolul de prieten și apoi să-și împingă adversarul pe scări, nu are nici pe departe profilul pentru o astfel de strategie.

Îl văd mai degrabă pe Dragnea în Madagascar, decât să vină din nou în fața membrilor de partid, ai tuturor membrilor de partid, să-și depună mandatul și să le ceară din nou votul. De data asta ar avea sigur concurență și s-ar deschide spre discuție subiecte la care nici Liviu Dragnea, nici cei câțiva din jurul lui, nu ar vrea să răspundă”, a transmis Cătălin Ivan pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel