EXCLUSIV  Confruntarea dintre Barna și Cioloș îl amuză pe Bulai. Scenariu sumbru pentru USR

Dan Barna și Dacian Cioloș / Foto Facebook Dan Barna, arhivă
Dan Barna și Dacian Cioloș / Foto Facebook Dan Barna, arhivă

Sociologul Alfred Bulai a comentat în cadrul emisiunii Nod în Papură criza din opoziție, cu precădere din cadrul formațiunii USR.

Paradoxal, cu doi ani înainte de alegeri, apele nu sunt deloc liniștite nici la Putere, în Coaliție, dar nici în Opoziție. Profesorul Alfred Bulai a făcut câteva referiri cu privire la USR, după ce în această săptămână Dacian Cioloş, președintele formațiunii și cel care a propus o serie de modificări în ce priveşte structura şi funcţionarea partidului, a precizat că în cazul în care Biroul Naţional nu va vota acest program, îşi va depune mandatul. Anunțul a fost făcut chiar de Dan Barna.

Confruntarea dintre tabăra Barna - Cioloș a fost unul din subiectele analizate de Alfred Bulai la Nod în Papură.

„Amuzant e că USR nu se simte bine. AUR e în elementul lui atâta timp cât e pandemia și au subiecte (...). USR are o mare problemă iar eu mă așteptam ca ei să-și revină mult mai rapid”, a precizat Bulai.

„Se adâncesc în criză pentru că au trecut de momentul de euforie din vara lui 2019, vârful de formă. Nu mai sunt nici la guvernare, le-a ieșit prost și înainte de alegeri, ei nu au intrat guvernare și teoretic nu au avut de câștigat. Acum noua conducere cu domnul Cioloș în frunte pare a nu fi una de succes. În realitate pierd teren, pierd voturi. Domnul Cioloș nu e mai performant în comunicare politică decât domnul Barna, deși potențialul lui ar trebui să fie mult mai mare.

Ei încearcă să iasă în evidență pentru că au două probleme: Pierderea tempoului în raport cu PNL, în raport cu guvernarea, dar pe de altă parte singurul partid care a ieșit în evidență în opoziție este AUR pe care ei l-au legitimat public prin faptul că s-au alăturat unei moțiuni lansate de AUR. Lumea a trecut cu vederea, dar acel moment a fost crucial în povestea noastră”, a conchis Alfred Bulai.

Urmărește integral emisiunea Nod în Papură:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel