CONFLICTUL Biserică - autorități ia amploare. Ciolacu: Care e miza

Liderul PSD Marcel Ciolacu a vorbit, joi seară, despre conflictul dintre Biserică și autorități. 

Marcel Ciolacu a dezvăluit, vizavi de conflictul Biserică - autorități, că „eu am fost la slujbă. Am fost invitat de către Patriarh și am văzut și coada. Coada a ajuns până la Parcul Carol, cred că sunt vreo opt kilometri. Lumea a stat distanțată și chiar și Patriarhul a sesizat că, față de alți ani, într-o oră și jumătate toată lumea a venit la Sfintele moaște și s-au și respectat măsurile. Se pot face. Cum să interzici un pelerinaj de Sfântul Dumitru?

Suntem o țară ortodoxă. Cum să începi să discuți despre ceea ce a spus părintele spiritual al unei nații? Unde s-a mai întâmplat? Când s-a mai întâmplat, de la Ceaușescu încoace? Niciodată!”.

Întrebat care e miza conflictului, Ciolacu a răspuns, la Antena 3, că „tot unul electoral, presupun. Nu știu! Toată logica PNL și a președintelui, în acest moment, este numai într-o logică electorală. N-au nicio treabă cu România și cu românii. Nu ne explică niciun ministru ce se întâmplă cu banii, la ce să ne așteptăm anul viitorul, care e rata șomajului, câți români au revenit din străinătate... Trăim într-o beznă totală. Când e întuneric poți să furi, altceva n-ai ce să faci!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel