Conflict PSD-FMI. Olguța Vasilescu, ATAC dur: Nu ei au câștigat alegerile

Ministrul Muncii respinge categoric îngrijorările FMI. Lia Olguța Vasilescu a garantat că PSD va continua programul de guvernare cu toate că FMI a precizat că reducerile de taxe şi impozite plus majorarea salariilor publice, fără investiţii, încep să ameninţe realizările economice ale României din ultimii ani.

”Guvernul își va respecta programul de guvernare. Din câte știu eu, PSD+ALDE au câștigat alegerile în România și nu FMI. Toate estimările care s-au făcut în ceea ce privește România până acum, au fost greșite.

În 2013, Comisia Europeană a prognozat un deficit de 2,4% și a fost 2,1%. În 2014 a prognozat un deficit de 2% și a fost 0,8% iar în 2015 a prognozat 2,8% și a fost 0,8%.

La rândul său, FMI a estimat o creștere economică de 2,5%, iar ea a fost 3,5%. În 2014 de 2,2% și a fost 3,1%. În 2015 a prognozat 2,5% fiind 3,9%, iar în 2016 a prognozat 3,9% și a fost 4,8%”.

Dați-ne voie să ne luăm după Comisia noastră care nu a greșit niciodată, și nu după FMI și Comisia Europeană care așa cum am arătat au greșit mereu”, a explicat Olguța Vasilescu în direct la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel